Treceți la conținutul principal

Top 5 Parfumuri pentru femei 2018









Cele mai bine vandute parfumuri din lume:

  1. Chanel Chance Eau de Toilette
  2. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum
  3. Philosophy Amazing Grace Eau de Toilette
  4. Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette
  5. Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette

1. Chanel Chance Eau de Toilette
  • "Chance" înseamnă noroc în franceză și acest parfum sa dovedit clar norocos pentru brand. Este singurul miros al lui Chanel, care este găzduit într-o sticlă rotundă (pentru a simboliza o roată de șansă) și a fost un best seller de când a fost lansat.

2. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum
  • Acest parfum, destinat să canalizeze spiritul tânăr al lui Coco Chanel, vizează tinerii fani ai lui Chanel. A fost introdus în 2001 și este încă în mod constant clasat pe primele locuri in top.

3. Philosophy Amazing Grace Eau de Toilette
  • Un parfum curat, clasic și feminin, acesta este parfumul perfect pentru a da cuiva un cadou.
4. Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette
  • Descris ca "Italia într-o sticlă", notele includ  lămâie, măr Granny Smith, iasomie, trandafir, bambus, lemn de cedru, chihlimbar și mosc. Floarea fructo-florală este ușoară, făcându-l o alegere deosebit de populară pentru vreme caldă.

5. Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette
  • Acest parfum adorabil este fresh, feminin și jucaus în conformitate cu sticla și numele lui. Este un amestec fructo-floral cu note de căpșuni, frunze de violete și iasomie.

Alegeti si tu parfumul preferat de aici:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Elefant.ro Apasa pe link-ul mai jos

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=989b706cc&unique=184f69294&redirect_to=http%253A//www.elefant.ro
Profita acum de super oferta! Vezi aici ⬇️ DOLCE & GABBANA Apa de toaleta Light Blue Love in Capri, 100 ml, Pentru Femei //event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=989b706cc&unique=184f69294&redirect_to=http%253A//www.elefant.ro/cosmetice-si-parfumuri/parfumuri/apa-de-toaleta/apa-de-toaleta-light-blue-love-in-capri-iii-ml-pentru-femei-incolor-398819-355.html